Emma G

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako som dúfala alebo Marek je Marek (7)

Zapínam komp a verím, že sa mi dnes Marek ozve. Chvíľu ešte váham či sa nalogujem, alebo nie, ale raz sa tak či tak nalogujem a určite ešte dnes. Veď v dnešnej dobe, ten kto nie je online, neexistuje. Tak to už nebudem viac odkladať a aspoň budem vedieť na čom som.
              Som na nervy, normálne sa mi trasú ruky ako píšem svoje prihlasovacie meno a ... nefunguje mi heslo? Asi som tam niečo preklepla. Musím skúsiť ešte raz. A už to ide. Inbox hlási 6 nových mailov. Rýchlo prezerám od koho. Nejako sa pritom chvejem. A ... áno, mail od Mareka. Marek mi odpísal. Vytešujem sa. Rýchlo a nedočkavo otváram mail od Mareka, nejako dlho to dnes trvá a konečne to už nabehlo a začínam čítať.
 
Pozdravujem do nápravnovýchovného ústavu.
 
Dnes som sa dovalil z dovolenky a fakt som sa dobre pobavil......, nemyslím si, že je to až tak zlé v tej nemocnici v porovnaní s ostatnými špitálmi v SR. Faktom je, že napr. za okresnými nemocnicami v ČR to zaostáva cca o 20 rokov. Ale faktom je, že 80% nemocníc na Slovensku je horších, takže ... asi tak. Ako vidím, zážitky gradujú a tuším sa s miestnym primárom už spolu kamošíte, tak gratulujem.
 
Nezdieľam názor, že nemocnica akákoľvek, trebárs aj okresná, by v dnešnej dobe mala vyzerať ako chliev pre prasce. Asi im to už nepríde nepatričné. Preto majú potom všetci pacoši ATB, keď tam žijú v takom svinstve. Ostáva mi len dúfať, že všetko to svinstvo, čo ukázali kultivácie, kyslík v komore zlikviduje. Aj keď Efekt HBOT v tejto podobe sa mi zdá sporný a dosť dobre si neviem predstaviť ako to tam funguje, to tam naozaj pacoši žijú a stravujú sa ako prasce ??? No snáď sa to tam nezhorší......Treba vydržať tak dlho, ako sa to len bude dať. Najlepšie až do negatívnych kultivácii, najmenej cca 15krát, vtedy nastáva zlepšenie a potom sa to už zlepšuje s každou komorou.
 
K čisteniu -  čistiť sa to boja, pretože si nedokážem predstaviť, čo by miestny pán primár urobil, ak by to začalo liať.....Ja som ho videl pri pokuse operovať....., dúfam, že keď je primárom tak sa už výrazne zlepšil....ale dovolím si to nekomentovať a neposudzovať ho. Mal by to očistiť, len to nevie. Veď nech si to v kľude namočí a ono mu to pôjde. Alebo ho to treba naučiť a on sa chytí.
 
K materiálu - počas hospitalizácie sa poukaz nemôže napísať, primár musí napísať všetok materiál na oddelenie, lenže to podlieha schváleniu riaditeľa alebo námestníka nemocnice, takže keď hospodária v mínuse, všetko im automaticky vyškrtá a neschváli. Takže po prepustení z nemocničného ošetrenia  to bude nutné napísať na poukaz.
 
 A inak ako? Kedy je plánovaný návrat ??? Potom sa to v BA vyčistí, no nie ???
 
Želám pevné nervy a pozdravujem spolubývajúce.
 
Pozdrav do polepšovne a nejako to zvládnite. Marek A
 
            Typický Marek. Čítam dokola ten istý mail asi 100krát. Mám pritom pocit ako keby som bola s Marekom a ako keby som počula jeho hlas a predstavujem si jeho prítomnosť. No zároveň mám pocit hneď mu oponovať. Na jednej strane sa pýta kedy prídem a na druhej strane vraj tu mám byť čo najdlhšie. Neviem prečo si dobrovoľne ničím život. Marek nikdy nebude môj. Žije v inom svete i keď tie naše svety sa prelínajú. Ale len okrajovo.
 
-          „Emma, ty sa poznáš dobre s doktorom Ambrym? Pýta sa ma len tak z ničoho nič Vlada.
-          „Poznám ho, ale neviem či je to až tak dobre.“ Nechápavo jej odpovedám.
-          „Manžel mu dnes volal a bol k nemu hrozne neslušný. Ako si ho mám udobriť?“
-          „Červeným vínom. Dobrým jedlom. Cestou okolo sveta. Alebo nejakou zbraňou. Zbiera zbrane.“ Skúšam jej dávať rady, čo by mohlo zapôsobiť na Dr. Ambryho, ale aj tak tomu neverím.
-          Potrebujem si ho nejako udobriť, veď ja ešte nechcem umrieť, ešte som mladá.“

Denníček | stály odkaz

Komentáre

  1. Tak si to tu čítam..
    a musím uznať veľmi pekné článočky máš, výstižne, obsažné, logické a nie len bezpointovo-omáčkové, veru, to aby som sem zašla častejšie ;)
    publikované: 28.03.2011 19:28:07 | autor: Mili (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Dakujeeeeeem :-)
    Velmi pekne dakujem.
    publikované: 14.04.2011 11:07:24 | autor: emmag (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014